BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

18 Şubat 2013 Pazartesi

KİLOLAR SIKINTIMI.VEREMİYOR YADA ALAMIYORMUYUZ. YA HALSİZLİK

Ahhh bu kilolar ile ne yapacağız...Kimisi almak, kimisi vermek yada formunu sabit tutmak ister.Her Pazartesi diyete başlanır ama o Pazartesi bir türlü gelemez..Yorgunluğa ne demeli,uykusuzluk, stres, halsizlik off offf....Peki nasıl olacak,nasıl sağlıklı, formda, zinde ve aç kalmadan isteklerimize ulaşacağız???


O HALDE İZLEYİN...


Wellness bir sağlık zinde yaşam içeceğidir.
İçeriğinde 3 protein kaynağı vardır.

• Sebze krallığının eti olarak da adlandırılan Bezelye Proteini
• Peynir altı Suyu (süt) proteininin,tüm proteinler içerisinde biyolojik olarak en etkili olduğu bilinmektedir.
• Yumurta proteini aynı insan beyninde olduğu gibi Omega 3 ve 6 nın ideal bir dengesini sağlamak için özel olarak gelirştirilmiştir.
• Nutrishake aynı zamanda içeriğindeki elma.kuşburnu,ve lif gibi bileşenler ile sağlıklı bir besin formülünün tüketilmesini sağlar..
• Dünyaca tanınına İsveçli bilim adamları tarafından gelirştirilmiştir.
• Yol haritası ile birlikte kullanıldığında kilo kontrolü sağlamaya yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.
• Yüksek kaliteli üretim Almanya da ISO ve HACCP sertifikalı üretim merkezlerinde yapılmaktadır.
• Yüksek kaliteli besleyici bileşenler içerir.
• En ideal amino asit profili için 3 protein kaynağından gelen bileşenleri içerir.
• Lif açısından doğal olarak zengin içeriklidir.
• İdeal omega 3/omega 6 kompozisyonuna sahiptir.
Wellness ürünleri ile kilo vermek isteyenler ; satışını yapan oriflame danışmanı tarafından verilecek yol haritasına son derece sadık kalmalıdır ve düzenli kullanmalıdır..Burada kesinlikle kayıt olunmasını tavsiye ederim çünkü oldukça indirimli alacaklar.. Öğlen ve Akşam yemeklerden 30 dakika önce kesinlikle içilmelidir..Tok tutacağından ve fazla yemek tüketilmeyeceğinden vucut gereken besin takviyesininde alacağından yeme isteği azalacaktır.Fakat hergün spor şart.
Kilo almak isteyenler varsa; wellness ürününü yemekten yarım sonra içecekler..
Kilosunu sabit tutmak isteyenler ise günde istedikleri saatte 1 defa içecekler


KİLO VERMEK İSTEYENLER 4 AY SÜRESİNCE DÜZENLİ OLARAK ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERİNDEN YARIM SAAT ÖNCE İÇEREK VE İÇTİKTEN YARIM SAAT SONRA YEMEKLERİNİ YİYEREK AYNI ZAMANDA EN AZ HERGÜN 30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ YAPARAK ÇOK RAHAT 10 KİLODAN FAZLA VEREBİLİRSİNİZ TABİİ BU SİZİN İSTİKRAR,EGZERSİZ VE SAĞLIKLI TABAKLARI NE KADAR DÜZENLİ KULLANMANIZA BAĞLI KİLONUZU VERDİKTEN SONRADA KİLONUZU SABİT TUTMAK İÇİN GÜNDE BİR DEFA İÇMENİZ YETERLİ OLACAKTIR..

Beslenme,Yorgunluk,Uykusuzluk,halsizlik,stres, kilo alma veya kilo verme yazdığım tüm sorunların belki hepsini yada bir kaçını hepimiz yaşıyoruz..Yukarıda gördüğümüz 3 protein kaynağını ve lifleri hiç birimiz sağlıklı bir şekilde tüketmiyoruz. Günde 1 defa içilen WELNESS BY ORİFLAME bizi zinde ve sağlıkla hayata gülümsememize yardımcı olacaktır..

Hiç yorum yok: