BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

1 Mart 2013 Cuma

2013 PARFÜM MODASI

PARFÜM BİR KADININ İMZASIDIR... 2013 SON MODA PARFÜM TASARIMCILARI SİYAH VE ALTIN RENGİNİ ÖYLE GÜZEL BİRLEŞTİRMİŞLER Kİ ADETA ZERAFET ABİDESİ YARATMIŞLAR..

ORİFLAME 2013 AMBER ELİXIR NİGHT I GRURLA SUNAR...








Tutkularınıza Karşı Koymayın!

Gecenin karanlığı her yanı sarmaya başladığınd gizli kalmış tutkular saklandıkları gölgelerden açığa çıkar ve heyecanı ruhunuzu kaplar...
Oriflame'nin yeni kadın parfümü Amber Elixir Night, klasikle moderliğin arasındaki mükemmel dengeyi yakalayarak sizlere sıcaklığını asla kaybetmeyen bir koku sunuyor. Üstelik Amber Elixir Night Eau de Parfum, Oriflame’in Kadınlar Günü’ne özel sunduğu seçkin bir hediye olarak öne çıkmaktadır.
Kremsi vanilya, saf menekşe kökü ve egzotik tütsü notalarının baştan çıkaran uyumundan meydana gelen Amber Elixir Night EdP, bir sevgilinin dokunuşu kadar sıcak ve baştan çıkarıcı kokusuyla hafızalardan silinmeyecek.

Aşkın dilini konuşan kadınların vazgeçilmezi olacak olan Amber Elixir Night EdP, gizli kalmış tutkularınızı saklandıkları gölgelerden açığa çıkararak heyecanınızı tüm gece yaşatacak.
Amber Elixir'in günbatımını andıran klasik şişesi Amber Elixir Night için yeniden yorumlandı. Bakır tonlarında zarif siyah ve altın renkli şişesi parfümün duygusallığını çağrıştırıyor.
Heyecanı tüm gece yaşamanız için Amber Elixir Night’ın büyleyici kokusuyla tanışın.

Hiç yorum yok: