BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

15 Mart 2013 Cuma

AKMAYAN MAKYAJ SIRLARI...

Makyaj malzemeleriniz ne kadar kaliteli olursa olsun hareketli geçen günlerin ve gecelerin sonunda makyajınız akıyor olabilir. Akıp giden makyajınızı 5 adımda durdurabilirsiniz.
Birbirinden kolay tekniklerle yüzünüzün sabahtan akşama kadar taze görünmesini ve makyajınızın ilk yaptığınız andaki gibi durmasını sağlayabileceksiniz.


Kapatıcı
Ten renginiz ile uyumlu kapatıcınızı, göz altlarınıza sürüp nazikçe dağıtmalısınız. Ardından küçük bir pudra fırçasıyla saydam toz bir pudrayı bu bölgeye hafifçe sürmelisiniz. Pudranın aşırıya kaçmamasına özen göstermelisiniz. Bu işlem sayesinde rimeliniz akarak göz çevrenizde koyu renk halkaların oluşmasını engelleyecektir.
KAPATICI ORİFLAME
Krem Allık
Ürünün kıvamı krem formunda olduğundan dolayı, kullanırken miktarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Krem formunda olan allıklar yüze kolayca yayıldıklarından, bunu engellemek için allığınızı sürdükten sonra yanaklarınıza bir kat da hafif toz pudra sürmeniz en iyisi olacaktır. Böylece allığınız yanaklarınızda uzun süre kalır ve etrafa yayılması önlenmiş olur.
TOZ PUDRA ORİFLAME




Göz Kalemi
Göz kaleminizin dağılması kendine has bir özelliktir. Göz kaleminizi dağılmasını önleyip, sabit kalmasını sağlamak yüzünüzde keskin bir ifadeye sebep olabilir. Buna rağmen sabit bir göz makyajı tercih ediyorsanız göz kalemleri yerine eyelinerleri kullanmalısınız. Bunun aksine hafifçe dağılıp buğulu bir hava veren göz kalemleri size daha seksi bir hava katacaktır.
EYELİNER ORİFLAME
Ruj
Rujunuzu ya da parlatıcınızı bir türlü, taşırmadan süremiyorsanız size basit bir yöntem! Parmağınızı biraz fondötene değdirip dudak çizginizin üzerine doğru yayılmasını sağlamalısınız. Bu işlem, dudak çevresindeki çizgileri yumuşatır ve dudakları düzeltip pürüzsüzleştirerek rujunuzun sabit kalmasına yardımcı olur.



Hiç yorum yok: