BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

25 Mart 2013 Pazartesi

ÇALIŞAN KADIN NASIL GİYİNMELİDİR..

Bu sezon yeşil, kırmızı, mavi ve turuncu moda. Bunların yanı sıra havalar ısındıkça beyaz da tamamen hayatımıza girecek ve tepeden tırnağa beyaz kıyafetler giyeceğiz.
Etek, işyerinizde veya ofisinizde en çok giyeceğiniz parçalardandır. Bu yüzden eteklere yatırım yapın. Ancak etek boyunun dizinizin çok üzerinde olmamasına, diz hizasında veya dizinizin biraz üzerinde olmasına özen gösterin.
Çok dar etekler rahat hareket etmenizi engeller. Bu yüzden koşuşturmalı bir işiniz varsa, dar etekleri tercih etmeyin.
Topuklu ayakkabılar her işkadınının vazgeçilmez aksesuvarlarındandır ancak ayakkabı seçiminizde dikkatli olmanız gerekir. Ayağınızı sıkan ayakkabılar işyerinde dikkatinizi dağıtır, ağrıdan işe konsantre olamazsınız.
Topuklu ayakkabılarda dolgu topuğu tercih edebilirsiniz çünkü sivri topuklar rahat hareket etmenizi engeller. Yaz aylarında ise şık babetler eteklerinizle çok hoş kombine olur.




Gömlekler ve ceketler ofis şıklığını garantileyen klasik parçalardandır. Özellikle gömlekler çok önemlidir. Bir gömleğin kumaşı ve modelinin yanı sıra, temiz ve ütülü olması da önemlidir.
Günlük tişörtler, çok bol gömlekler, logolu, sloganlı, resimli veya straples bluzlar işyerleri için uygun değildir. İş kıyafetleri hafta sonu veya gece giyinilen kıyafetlerden farklı olduğu için gardırobunuzda iş kıyafetlerine özel ayrı bir bölüm yaratın ve o bölüm için klasik birkaç parçaya yatırım yapın. Örneğin dar kesim etek-ceket ve pantolon-ceket takımlar ile beyaz gömlekler satın alın.
Yaşınız ilerlediyse ve önemli bir mevkideyseniz; daha klasik çizgileri tercih ederek, profesyonelliğinizi gösterin.
www.gokceunalan.com
505 869 04 10
www.orikazan.com

Hiç yorum yok: