BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

24 Mart 2013 Pazar

DAYANIKLI OJENİN SIRRI...


1- Yarım baz yapın
Tırnak uçlarını güçlendirmek ve ojenin daha kalıcı olmasını sağlamak için Oriflame tırnak bazını önce tırnağın dibinden ortasına kadar sürüyor. Kuruduktan sonra ikinci katı tüm tırnağa uyguluyor. Böylece ojeye güçlü bir baz oluşturmuş olursunuz.
2- Bol oje kullanın
Her iki katta da ojeyi yoğun olarak sürün.Kuruması biraz daha uzun sürse de kalın sürüldüğü için daha dayanıklı oluyor.
3- Soğutun
Ojenizi sürdükten sonra daha hızlı kuruması için ellerinizi buz dolu bir kaseye batırın. Dayanabildiğiniz kadar tutun. Beş dakika boyunca tırnaklarınızı çıkarıp tekrar koymaya devam edin. Bu ojenin iyice kurumasını sağlar.


4- Ojenizi koruyun
Tırnak koruyucu sürün.
Ayrılan zayıf tırnaklar için öneri
Ayrılan zayıf tırnaklar için çay poşetleriyle yapacağınız bir sargı kullanın.Önce çay poşetlerinden tırnak şeklinde 10 parça kesin. Tırnaklarınıza baz sürdükten sonra kurumasını beklemeden kestiğiniz parçaları tırnağınızın üzerine yerleştirin. Tekrar baz sürdükten sonra ojenizi uygulayın.
Bu uygulama tırnakları güçlendirdiği için soyulma ya da kırılma riski azalıyor. En iyi tarafı ise akrilik ya da jel koruyucuların aksine asetonla çıktığı için tırnağa zarar vermemesi…

Hiç yorum yok: