BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

25 Mart 2013 Pazartesi

DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI FORMÜLLER


İşte Förmüller:
Bir parça tarçını ıslatarak dudaklarınızın üzerinde gezdirin. Aynı şekilde tarçın yağını da deneyeblirsiniz. Bunların dışında içeriğinde niyasin ve dolaşımı hızlandırıcı B vitamini bulunan dolgunlaştırıcılar kullanırsanız dudaklarınızın görünümünü bir anda değiştirebilirsiniz.
İnce dudaklar
Dudak tonunuza yakın bir kalemle dudağınızı çevreledikten sonra parlatıcı sürerseniz dolgun bir görünüm elde edersiniz.
Renksiz dudaklar
Ne kadar genç olursanız olun çok fazla ruj sürmek dudaklarınızın doğal renginin kaybolmasına yol açar. Canlı bir görünüm için rujunuzu fırçanıza sürerek dudaklarınızın üzerinde gezdirin. Sonra da parmaklarınızla yayarak dağıtın.
Solgun göründüğünüzde
Süreceğiniz canlı renkli bir ruj bütün yüzünüzü aydınlatmaya yarayabilir. Kendinizi yorgun hissettiğiniz zamanlarda en iyi çözüm kırmızı ya da kiremit tonlarda bir ruj sürmek olacaktır.


Rujunuz akarsa
Özellikle yağlı bir cildiniz varsa rujunuz bir süre sonra dudaklarınızın dışına taşabilir. Bu durumu engellemek için rujunuzu ya da parlatıcınızı sürmeden önce dudak çevresini dudak kaleminizle geçin (kremsi yapıdaki kalemler yerine kuru olanları tercih edin) ya da dudağınızın çevresindeki çizgileri bir kapatıcıyla doldurun.
Düşük dudaklar
Rujunuzu dudağınızın tam ortasında kalacak şekilde sürün. Köşelere uygulamaktan kaçının.
İnci gibi dişler
Dişlerinizde en az cildiniz kadar bakımı hak eder. İnci gibi dişlere sahip olmak güzelliğinize güzellik katar. Dişlerinizi günde en az iki kez fırçalamalı ve diş ipiyle temizlemelisiniz. Ayrıca düzenli olarak dişlerinizi temizletmelisiniz.
Taze bir nefes
Eğer mümkünse çay, kahve ya da kırmızı şarap tüketiminden sonra lekelerin yerleşmesini engellemek içn dişlerinizi fırçalayın.

Hiç yorum yok: