BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

21 Mart 2013 Perşembe

MAKYAJSIZDA GÜZEL OLUNUR...


Doğallık, en az güzellik kadar önem teşkil ediyor kadınlar için. Özellikle yaz gelince makyaj yapmaktan kaçan kadınlar, doğal halleriyle de gönülleri fethetmeyi biliyorlar. Doğal güzelliğinizi destekleyecek birkaç öneri de bizden.
Dudaklarınızın kurumasını ve çatlamasını önlemek için, bol bol su tüketin ve arada bir yumuşak kıllı bir diş fırçasıyla, dudak bakım kremlerinden kullanarak dairesel hareketlerle masaj yapın.
Düzenli olarak sağlıklı cilt kremleri kullanmak, cildinize parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Yüzünüzde yara izi varsa, koyu renk fondötenlerden kaçının ve renkli, açık renk fondötenlere ağırlık verin.
Kaşlarınızın şekline, hem bakışlarınızı hem de yüzünüzün ifadesini değiştirdiğinden mutlaka dikkat edin. Eğer daha parlak bir görünüm kazandırmak istiyorsanız, kaş diplerinize cildinizden bir iki ton açık aydınlatıcı uygulayın.
Kirpiklerinizin en dibine, ayırt edilmeyecek şekilde eyeliner sürün. Bir far fırçası yardımıyla dağıtacağınız eyeliner, bakışlarınızı belirginleştirecektir.
Gökçe
www.orikazan.com

Hiç yorum yok: