BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

24 Mart 2013 Pazar

MÜKEMMEL KAŞLAR İÇİN İPUÇLARI


Yüz güzelliği için en önem vermemiz gereken bölge olan kaşlarımız hakkında, size bazı önerilerimiz var!
Kaşlarınızı çok fazla aldığınızda onları tekrar hizaya nasıl sokabilirsiniz?
Kibrit çöpü gibi ince kaşların modası yerine kalın kaş modası geldi. Büyümeyi güçlendirmek için kaşlarınıza günde bir kez hintyağı sürün ve epeyce uzayana kadar da onlara dokunmayı kendinize yasaklayın. Ayda bir kez kaş aldırma ve şekillendirme için randevu alın, aradaki dönemde de kendiniz küçük dokunuşlar yapmaya kalkmayın. Kaşların büyüme dönemi biraz sinir bozucu olabilir, ama buna değer.
Mükemmel bir kaş şekline nasıl kavuşabilirsiniz?
İyi şekillenmiş kaşlar bir tür doğal yüz gerdirici rolü oynayabilir. Kaşlarınızı alırken, kaşınızın dış tarafındaki yayın inmeye başladığı en yüksek noktayı sağlama alın ve kulaklarınıza doğru devam edin. Kaşlar gözün doğal kavisini takip etmeli, yani köşeden başlamalı ve şakaklara doğru fazla uzamamalıdır.



Kaşlarınızı kalın mı yoksa daha ince bir yay mı yapmalısınız?
Her şey gibi kaş şekilleri de gelip geçicidir. Kaşlarınızı biraz incelterek yay görünümünü artırabilirsiniz ancak bir parmak kadar inceltirseniz inanılmaz derecede yaşlandırıcı bir etkiye yol açacaktır. Yaşlandıkça doğal olarak saçınız gibi kaşlarınızı da kaybedersiniz, yani elinizde olanı koruyun ve düzenli bakım randevularıyla derli toplu kalmalarını sağlayın.
Kaşlarınızı almak için en iyi zaman nedir?
En iyisi yıkandıktan sonra ya da duşun ardından kaş almaktır, çünkü hem cilt daha esnektir hem de gözenekler açıktır. Kaşlarınızı regl döneminizden önceki hafta almaktan kaçının, cildiniz bu dönemde çok daha hassas olacaktır.

Hiç yorum yok: