BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

26 Nisan 2013 Cuma

DUDAK KUSURLARI NASIL KAPATILIR?

Çoğu kadın; dolgun, baştan çıkarıcı ve mükemmel dudaklara sahip olmak ister fakat herkesin doğuştan mükemmel dudaklara sahip olması pek de mümkün değil. Bir takım hilelere başvurarak dudaklarınızın hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. İşte size birkaç öneri;



Dudağınız sarkıksa
Dudaklarınızın sarkık görünümünü gizlemek için, dudak kalemiyle dudak çizgilerinize şekil verin. Bu şeklin dışında kalan bölümleri ten rengine uygun renkte bir fondötenle kapatın.
Ağzınız büyükse
Büyük ağızları daha küçük göstermek için dudak çerçevesini dudağın hemen içinden çizmek gerekiyor. Açık bir renkle çizilecek çerçevenin içinin, çerçeveden daha koyu renkte, ancak yine de açık bir tonda boyanması gerekiyor.

Kalın dudaklıysanız
Kalın dudaklıların parlak ve sert renklerden kaçınması gerekir. Dudakların içinden çizilen dudak çerçevesiyle rujun hemen hemen aynı renkte olmasına özen gösterilmeli.
Dudağınız inceyse
İnce dudakların daha dolgun görünmesi için dudak çerçevesinin, dudak çizgisinin dışından çekilmesi gerekir. İki yana kadar iyice uzanması gereken çerçeve açık bir tonda çizilmeli, dudağın iç kısmının ise daha koyu bir tonda boyanması gerekir.

Alt dudağınız dışa doğruysa
Alt dudağınız dışarı doğru taşkın ise, alt dudağınızı boyarken biraz küçültmeniz gerekecek. Bunun için ortasından başlayarak dudak çizgisinin biraz içinden dudakların birleştiği yere kadar boyayın. Normal olarak boyadığınızı üst dudağın daha dikkat çekici olmasını sağlayın.

Üst dudağınız dışa doğruysa
Üst dudağın ortasını belirten V şeklini, dudak çizgisinin biraz içinden çizerek doğal kıvrım vererek dudakların birleştiği yere kadar boyayın. Alt dudağın çizgilerini ise biraz taşırarak ruj sürün.


Hiç yorum yok: