BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

20 Haziran 2013 Perşembe

PLAJDA OLSA MAKYAJSIZ ÇIKMAM DİYENLER İÇİN:)


Deniz kenarında yaptığınız makyaja kesinlikle çok dikkat etmeliyiz. Yaz sıcakları sadece kıyafetlerinizin değil, makyajınızın da hafiflemesini gerektirir. Kış aylarında uyguladığınız yoğunluktaki makyaj, sıcak günlerde hem cildimizi havasız bırakır ve yorar, hem de güneş lekelerinin oluşmasına neden olabilir. Bu nedenle makyajı yaz mevsimi boyunca minimumda tutmanız, yaptığınız zamanlarda da hafif yoğunluktaki malzemeleri tercih etmemiz gerekir.

Yaz günlerinde makyaj yaparken öncelikle, yüzünüze temizleyici etkisi de olan bir nemlendirici uygulamalısınız. Ayrıca yüksek koruma faktörlü güneş koruyucularını da, makyajınızı yapmadan önce sürmelisiniz. ORİFLAME in son derece hafif, makyajınızı bozmayacak nemlendiriciler bulabilirsiniz. Bazı nemlendiriciler güneş koruma faktörü de içeriyor. Tavsiyemiz, bu özellikleri olan kremleri tercih etmeniz. Cildiniz nemlendiriciyi iyice emdikten sonra, hafif kıvamlı kapatıcıları yüzünüzdeki lekelere veya göz altlarınıza uygulayabilirsiniz.
Fondötenden ise kesinlikle kaçının.
 Allığınızın renginin ise açık olması çok önemli. Büyük bir pudra fırçasıyla yüzünüzün T bölgesine hafif miktarda toz pudra sürebilirsiniz. Böylece hem allığınızı biraz daha ön plana çıkarır hem de daha doğal görünürsünüz.
Maskarınızınsa suya dayanıklı olması gerektiğini hatırlatmamıza gerek yoktur herhalde:) Dudak renginizi de olabildiğince naturel renklerden seçmeye özen gösterin. Mümkün mertebe içinde nemlendirici bulunan dudak parlatıcıları ve rujları tercih edin. Son olarak, biraz bronzlaştırıcı da sürebilirsiniz.

 Hepinize renkli ve mutlu bir tatil diliyoruz:)
Gökçe
www.gokceunalan.com

Hiç yorum yok: