BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

24 Şubat 2013 Pazar

BURCUNUZUN GÜZELLİK ÖNERİLERİ.....

BURCUNUZUN GÜZELLİK ÖNERİLERİ

YENGEÇ-BALIK-AKREP



SU ELEMENTİ (YENGEÇ - AKREP - BALIK )
Duyarlı ve hassas bir kişiliğiniz var, ki bu da yüz hatlarınıza yansımaktadır. Teniniz genelde çok ince ve cilt yapınız oldukça yumuşaktır. Dış görünüşünüz ve güzellik bakımınız genellikle duygusal atmosferinizle bağlantılıdır. Bu yüzden keyifsiz anlarınızda bile, düzenli bakım uygulamak için çaba göstermelisiniz. Makyaj yaparken, genelde dolgun ve adeta kalemle çizilmiş dudaklarınızı ön plana getirmeyi seversiniz.
Makyajınız:
Duyarlı su bayanına yumuşak tarzda bir makyaj uygundur. Mavi arası yeşil renge zıt olarak öncelikle göz kapaklarınıza beyaz far kullanın ve daha sonra göz kapaklarınızın alt kısmını bu yeşil renk ile gölgelendirin. Kirpiklerinize kahverengi rimel kullanın. Az miktarda şeftali tonu ruj ile yanaklarınızı vurgulayın. Dudaklarınıza ve tırnaklarınıza da şeftali renginde ruj ve oje kullanabilirsiniz.



KOÇ-ASLAN-YAY

ATEŞ ELEMENTİ (KOÇ - ASLAN - YAY)
Mizacınız icabıyla da sıcak sayıldığınızdan, bu dinamik ve kendinden emin tutumlarınızı ön plana getirecek bir makyaj stiline ihtiyacınız var. Sizin için ayrıca güzellik bakımının pratik ve etkili olması gerekir. Sizin için önemli olan, herkesten farklı görünmektir. Makyaj yapmak size göre en eğlenceli uğraştır. Parlak ve ışıldayan renklerle gözlerinizi vurgularsınız. Ayrıca kopkoyu kırmızı dudaklar tam size göre.
Makyajınız:
Göz kapaklarınızın üzerini altın veya orange renkleriyle canlandırabilirsiniz. Göz kapaklarınızın üst kısmını içten dışa doğru antrasit rengi ile gölgelendirin. Siyah veya koyu kahverengi göz kalemi ile gözlerinizin çevresini belirleyin. Yine siyah veya koyu kahverengi rimel kullanabilirsiniz. Yanaklarınızı bakır tonunda allık ile vurgulayabilirsiniz. Dudaklar ve tırnaklar pas veya parlak tonda kırmızı olmalı.



BOĞA-BAŞAK-OĞLAK

TOPRAK ELEMENTİ (BOĞA - BAŞAK - OĞLAK)
Boğa, Başak veya Oğlak burcu olarak toprak elementisiniz ve ayakları yere emin basan bir kişilik sergiliyorsunuz. Yaşamın iyi ve manalı yönlerinin kıymetini bilirsiniz. Baştan sona kadar bakımlı olmak sizin için tartışılmaması gereken bir konudur. Dişiliğinizi ve tipinizi makyaj ve parfüm ile daha anlamlı hale getirmeyi seversiniz. Bu esnada da kozmetik ürünlerinizle hiç tasarruflu değilsinizdir, az krem almak yerine fazla almayı yeğlersiniz. Sizin için mükemmel ve bakımlı görünmek çok önemlidir. Buna rağmen yine doğal bir hava sergilersiniz, çünkü tipinizi (kişiliğinizi) yabancılaştırmayı hiç sevmezsiniz. Keskin veya sivri bir tarz sizin için düşünülemez, tam tersine daha ciddi bir görünüşten yanasınız. Saç şekliniz rahat ve basit olmalı. Klasik at kuyruğu veya açık taşıyacağınız orta uzunluktaki saç tipi size uygun olur.
Renkleriniz:
Bej, kahverengi, bakır rengi veya toprak sarısı gibi 


YAY



 Yay kadını kendinden emin tavırlarıyla hem zarif ve şık hem de çekicidir. Açık, parlak kimi zaman da davetkar bakışları vardır. Kaşları yüksek, burnu düzgün, dişleri ise oldukça güzel sıralanmıştır. Gövdesi biraz kısadır. Yay kadınları gözlerinden yaş gelene dek gülerler. Fakat bir anda sağları solları belli olmayabilir. Onlar yumuşaklıkla öfkenin, canlılığın ve içe kapanıklığın mükemmel bir karışımıdır. Karaciğerleri hassas olduğundan alerjik bünyeleri vardır. Çok katı rejimlere ihtiyaç duyacak kadar kiloları yoktur fakat selülit problemiyle karşı karşıyadırlar. Bu yüzden tuzdan mümkün olduğunca uzak durmalıdırlar. Uykuları düzenli, yemekleri ise ızgara olmalıdır. Müziğe çok meraklıdırlar. Sıkça depresyona girebilecek kadar bunalır ancak bu bunalımlarını müzikle tedavi edebilirler. Yüzme, jimnastik ve dans yay kadınları için ideal sporlardır. 

Yay kadınının stili: Giyim tarzaları sportif, rahat ve şık olup fantaziye dayanır. Gizemli olmayı severler. Tüitler, trikolar, süet ve deriler en sevdikleri kıyafetlerdir. Aksesuar kullanmaktan hoşlanırlar. Özellikle fular takmaya düşkündürler. Ayrıca ayakkabı, çanta ve takıları klasiktir. Doğal kokulardan hoşlanırlar. Sandal ve sedir ağacı, horozibiği bitkilerinin ağırlıkta olarak kullanıldığı parfümler onlar için idealdir. 

Makyaj önerileri:
1-Yay kadınlarının dudaklarına karmen kırmızısı, bordo ve parlak kırmızıyı çok yakışır.
2-Göz makyajlarında deniz mavisi, lacivert gibi mavi tonlarını tercih etmelidirler.
3-Cilt içinse şampanya tonlarını baz rengi olarak kullanmalıdırlar.

Hiç yorum yok: