BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

18 Şubat 2013 Pazartesi

DÜKKANIMI AÇIYORUM...


Nasıl Kayıt olunur kayıt asamaları nelerdir Oriflame Güzellik Danışman 'ı olmak için formu doldurulduktan sonra sponsorunuz Hemen Sizi Kayıt eder.ve sonrasında: *Bilgileriniz anında işleme alınır, doğrulanır ve kaydınız gerçekleştirilir. *E posta adresinize kaydınızın gerçekleştiğine dair bir mail ulaşır. *Katalog iki iş günü içinde verdiğiniz adrese ulaştırılır. *Telefon ve E posta aracılığı ile bütün Oriflame kampanya ve gelişmelerinden haberdar edilirsiniz. * danışmanlarımız size günün her saatinde destek verecektir.(İnternet ortamında ve telefon aracılığı ile) 

Sizinle iletişime geçtikten sonra gereken tüm bilgiler,kazanımlar ve avantajlar eksiksiz bir şekilde tarafınıza aktarılır.


Hediye avantajlarından faydalanmak isterseniz 2 arkadaşınızıda 1 tl lik kampanya sürecinde kayıt ettiğinizde size aşağıda gördüğünüz çok şık çanta hediye olarak gönderilecektir.












Daha fazla arkadaşınız var ve siz onlarında  bu kampanyadan faydalanmalarını istediniz ve sonra yaptığınız her 2 kaydınıza aşağıdaki parfümü veya parfümleri hediye alacaksınız.





Hiç yorum yok: