BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

27 Mayıs 2013 Pazartesi

TIRNAK ETİ NEDEN SOYULUR?

Bakımlı ellere sahip olmak ve bir sabah uyandığınızda ellerinizin harika görünmesini sağlamak isterseniz yapmanız gereken harika bir bakım sunuyoruz size.
Peki tırnak eti neden soyulur? Tırnaklara nasıl bakım yapmak gerekir? Tırnaklar için manikür ne kadar gerekli? Tırnak bakımında en önemli etken nedir? En sağlıklı tırnak bakımı nasıl yapılır?
Tırnak etlerini almak, tırnak diplerine giren mikroplara davetiye çıkarmaktır. En iyisi tırnak eti giderici krem sürüp, manikür çubuğu ile tırnak etlerini itmektir.
tırnak eti soyulması çok sık rastlanan bir problemdir.Onları koparmaya çalıştıkça daha da acı verici hale gelir. Ellerinizi bir süre sıcak suda bekletip, kütikülün suyu emmesini sağlayarak sorunu hafifletebilirsiniz. Tırnak diplerinde yarım ay şeklini görene dek tırnak etini itekleyin. Soyulan bölgeye krem uygulayarak yumuşatın. Kremi gece uygulamaya özen gösterip geceyi eldivenlerle geçirirseniz, uyurken sorunlu bölge nemi emer ve sizi yumuşacık ellere kavuşturur.

Gökçe
www.gokceunalan.com

Hiç yorum yok: