BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

12 Mayıs 2013 Pazar

TIRNAK SARARMASI VE ÇÖZÜMÜ

Tırnaklarda zamanla sararmalar meydana gelebilir. Bu durum görüntü nedeni ile gerçekten itici bir durumdur. Peki bunun nedeni nedir ve nasıl kurtuluruz
Tırnaklarınızın daha sağlıklı ve doğal görünmesini elbette istersiniz. Sonradan tırnaklarda sararmalar neden meydana geliyor derseniz bunun ilk nedeninin manikür işleminden kaynaklandığını söyleyebiliriz.ojelerde tırnağa uygulandığında tırnakların sararmasına neden olur. Bunun nedeni ise tırnakların üzerinde dış etmenlerden korunmasına yardımcı olan ince bir yağ tabakası vardır. Bu dış etmenler yani deterjan, yapılan ev işleri ve ojelerdir.


Tırnak sararmasına neden olan bir diğer etken ise üçlü toluen, formaldehit ve dibutil flattır. Bu bileşikler ise düşük kalitede olan ojeler içerisinde bulunur.İşte bu yüzden doğal, bitkisel ORİFLAME OJE lerini tercih edebilirsiniz.. Düşük kaliteli ojeleri kullanmamaya dikkat edin ve hatta gerektiğinden fazla oje de kullanmayın. Ojeyi sık kullanmanız hem Uv ışınlarından maruz kalmalarına hem de sararmalarına neden olurlar. Tabi bunun yanı sıra tırnak etlerinizde bu hasardan paylarına düşeni alırlar.
ORİFLAME
Doğal tırnaklara nasıl kavuşursunuz?
Tırnaklarınızın pembe doğal haline kavuşmasını istiyorsanız öncelikle tırnaklarınızın üst katmanını hafigçe kazmanız gerekir. Tabi bunu doğru manikür seti ile yapmalısınız. Bundan önce limon suyu eklediğiniz bir su içerisinde tırnaklarınızı bekletin. Sadece tırnaklarınızı bekleterek parmak derinizi suya sokmamaya özen gösterin.
www.gokceunalan.com

Hiç yorum yok: