BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

17 Nisan 2013 Çarşamba

2013 İLKBAHAR YAZ MODASI MAKYAJ TRENDLERİ...KESİNLİKLE OKUMALISINIZ..

 2013 İlkbahar Yaz Sezonunda Çıkan Moda Trendler: 
 2013 İlkbahar Yaz Modası  Makyaj Trendleri
Bu yaz saçlarımızı süslemekten çekinmiyoruz.Rengarenk eşarplar, fularlar, süslü taçlar, tokalar hep başımızda olacak.:) 80'lerin modasını hatırlayın, saçlarda eşarplar. Rengarenk, cıvıl cıvıl eşarplar, fularlar topuzlarla birleştirildi, Bize de uygulamasi kaldı.Ayrıca Prenses saçını da unutmamak gerekir.

 Soğuk Kış günlerini Artık yavaş yavaş geride bıraktığımız ve Isınan havaların::)) (şimdilik pek öyle olmasada) etkisine kendimizi bıraktığımız şu günlerde 2013 ilkbahar yaz modasında, sıra geldi, 

makyaj'a!

 2013 İlkbahar yaz makyaj modasında öne çıkan 2 önemli nokta var ki; o da dudaklar ve gözler! Eğer siz de fark edilir bir güzellik ile ışıldamak İstiyorsanız, bu yazıyı okumadan ve uygulamadan 2013 ilkbahar yaz modasına başlamayın! İşın şakası bir yana bakalım bu sezon nasıl makyaj uygulamasi yapacağız?
                                                                 

1 -  DUDAKLARINIZDA; BORDO RUJ!

2013 ilkbahar yaz makyaj modasının olmazsa olmazlarından biri olan; koyu tonda Rujlar. Özellikle de bordo! Kırmızı Rujlar,(ASLA VAZGEÇMEM) Biraz daha  koyulaşıyor ya bordo ya da vişne çürüğü olarak hayatımıza  giriyorlar.Süreceğiniz bordo ruj Ile çarpıcı ve serin Bir GÖRÜNÜM Elde edebilirsiniz.ORİFLAME 2013 RUJ TRENDLERİNİ EN YAKINDAN TAKİP EDEN AVRUPA'NIN 1 NUMARALI KOZMETİK ŞİRKETİDİR..


2 -  YANAKLARINIZA; BRONZ Allık!

2013 ilkbahar yaz makyaj modasında eğer sıcak bir GÖRÜNÜM elde etmek isyorsanız bronz tonlardaki allıklar dışında baska bir sey kullanmayın. Çunku bu sezon yılın vazgeçilmezlerinden biri de bronz tonlardaki allıklar.
ORİFLAME

3 -  GÖZLERİNİZDE; DOĞAL ETKİ!

2013 İlkbahar yaz makyaj modasında olmazsa olmaz diğer bir detay göz makyajında ​​gözlerin daha doğal görünmesi için göz kapağına uygulanan; Aydınlık Tonlar. Gözlerinizi daha belirgin kılmak istiyorsanız; kirpiklerinizin diplerine kahverengi ya da toprak rengi tonlarını hafifçe uygulayabilirsiniz.


4 -  MAKYAJIN YENİ modası; FondoteKremler!

2013 İlkbahar yaz makyaj modasında Önemli bir noktada Fondöten kullanımına Dair. Çunku bu sezon parlak ışıltılı ciltler ön planda olacaklar ettik. Yüz hatlarınızı kontörlerle daha belirgin,yüze ağırlık yapmaması ile de transparan ORİFLAME krem ​​fondötenlerden HEMEN Bir tane edinip, Deneyin.
Sevgiyle kalın :)
Gökçe



Hiç yorum yok: