BEN KİMİM?

:) Ben Gökçe, keyifli blog sayfama hoşgeldiniz. Trendler, yenilikler, kozmetik, kişisel bakım, tüyolar, keyif alıp gülümseyebileceğiniz herşey blog sayfamda.. Keyifli ziyaretler...

18 Nisan 2013 Perşembe

KOLAY MAKYAJIN SIRLARI...

HIZLI MAKYAJIN SIRLARI KOLAY!

Aniden evden mi çıkmanız gerekli çok az bir zamanınız mı var? Eee peki, Bu durumda makyajınız ne olacak? Bazen Hızlı ve KOLAY makyaj hayat kurtarıcı olabilir... Bakalım KOLAY makyajın sırları neler?


İŞTE KOLAY MAKYAJIN AŞAMALARI
1 - Önce cildinizi nemlendirin.. Nemlendiriciler cilt yüzeyinizi hem pürüzsüzleştirir, hem de makyajınızın daha uzun Süre cildinizde kalıcı olmasını sağlarlar. Cildinizin doğru makyaj için nemlendiriciyi emmesi için beş dakika bekleyin. Böylelikle fondöten etkisini tam anlamıyla cildinizde kendini gösterir. Hafif bir de Göz kremi uyguladınız mı, ne ala. :)

2 -  Kapatıcı . Göz altlarınızda morluklar için veya yüzünüzdeki sivilceleri gizlemek için parmaklarınız yerine fırça yardımı Ile yüzünüze Kapatıcı uygulayın makyajınız için bu adım vazgeçilmezlerden biridir ...

3 - Fontöten! Eger pürüzsüz bir cilde sahipseniz fondoten uygulamanıza gerek yok ama epey kusurlu bir cilt yapınız varsa kremsi bir fondöten uygulayın.

4 - Allık isterseniz toz, isterseniz de krem bir allık kullanabilirsiniz. Bunu Göz makyajınıza geçmeden once yapmanızı öneririz çunku böylelikle göz makyajınızı abartmazsınız ve Doğal Bir GÖRÜNÜM yakalarsınız.

5 - Gözler, önce kaşlar sonra kirpiklerinizi kıvırın, en son; Hafif, bir, tabaka göz farınızı, göz kaleminiz göz kapağınız ile bütünleşsin ve ardindan da sıra rimelinizde.

6 - Dudaklar Doğal Bir görünüm istiyorsanız, önce dudak kaleminizi sürün. Ardından rujunuzu uygulayın...

7 - Pudra! Fırça yardımı Ile yarı transparan Bir pudra Ile makyajınızı sabitleyip sonlandırın . Artık kusursuzsunuz.:))

GÖKÇE
www.gokceunalan.com




Hiç yorum yok: